Acupuntura / Auriculoterapia

auriculoterapia2Acupuntura o Auriculoterapia és realitzada per un professional qualificat que ajuda al desequilibri energètic de les malalties.

Tractem:

  • Combatre el sobrepès, no només contribueix a evitar la retenció de líquids i a eliminar toxines , sinó que també combat l’ansietat que es pateix a l’estar a dieta. A més, disminueix la gana, creant una sensació de sacietat gràcies a l’alliberament d’endorfines que actuen sobre el sistema hormonal i digestiu i repercuteixen directament en el metabolisme i la força de voluntat (aquesta teràpia ajuda en el procés d’aprimament, però per si sola no fa perdre pes i requereix d’una alimentació sana i equilibrada , combinada amb la pràctica regular d’alguna activitat física) .

  • Problemes ginecològics, mitjançant el micromassatge s’aconsegueix augmentar el flux sanguini alleujant al seu torn el dolor. També és aconsellable quan es pateix un cessament abrupte de la menstruació causa de grans espasmes uterins , que poden també produir problemes perquè una dona es quedi embarassada, ja que les contraccions són tan forts que es bloqueja el pas dels espermatozous.
  • Tractament del dolor, com les ciàtiques, les cefalees, o les neuràlgies, així com en trastorns funcionals i orgànics com el restrenyiment, l’asma, el vertigen o l’insomni .

  • Abordatge de trastorns psicològics i emocionals com l’ansietat, l’estrès o la depressió. L’alliberament d’endorfines aconsegueix alterar positivament el cos i aconsegueix que el pacient trobi una millor predisposició per enfrontar-se a les situacions del dia a dia .